store.bg - най-големият електронен магазин в България
Грижа за клиента   |   За контакти
Начало   Книги    168 часа    9 милиметра - Слави Ангелов
Търсене
Книги
Списания
Издателства
Избрани автори
9 милиметра - Слави Ангелов -

9 милиметра

Слави Ангелов

В момента този продукт не е в продажба.
* Доставката в София на тази книга е 2 лева
и отнема от 1 до 3 работни дни, за цена извън София щракнете тук.
* Можете да платите книгата в брой при получаване.
Продукт#18162
ТипКнига
НаличностНе, този продукт е изчерпан
Издателство168 часа
КорицаМека
Страници238
Тегло0.250 kg
ISBN9789544111380
Описание:
„9 милиметра” на разследващия топрепортер Слави Ангелов. Тя разкрива историята на българската мафия след 1990-а година.
Рейтинг:
Рейтинг: 9.54 / 150 гласа 
За да оцените книгата "9 милиметра", изберете цифрата отговаряща на Вашата оценка по десетобалната система:

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

Мнения на посетители:
Добави мнение 
Ваньо
Книгата е страшна, аз я четох и много ми хареса. Заслужава си четенето взимай народе.
Аника
Аз също гледах Слави Ангелов в шоуто на Слави, гледах и предаването по канал 1 за разследващите репортери и много се възхищавам на работата им. Когато прочета книгата, ще й дам оценка, но не се и съмнявам, че ще е много увлекателна и интересна
емилия петрова
ако съм изпратила правилно потвърждението за доставка,с най-голямо удоволствие ще си дам мнението.дано ми доставят по- скоро книгата.
Васил
Гледах те в шоуто на Слави,хареса ми много тази книга и това което разказваше.Нямам тарпение тази книга да излезе на пазара
Закупилите тази книга, купуват и:
Войната на групировките - Кристи Петрова - книга

Войната на групировките

Кристи Петрова

Слънце
Цена: 15.00 лв.
Войната на групировките в България изобилства от персонажи. Бивш премиер, мним милионер, покровител на контрабандни канали, цар на боклука, владелец на коли, комисионер и разпределител на митничарски рушвети – обединява ги стремежът да живеят в лукс, да са заобиколени от красиви жени, да колекционират оръжия и картини от известни художници. Книгата на известната журналистка Кристи Петрова “Войната на групировките” се различава от останалите четива на подобна тематика. Тя е построена на принципа на пъзела. Когато сглоби отделните елементи, читателя добива пълна представа за един жесток, понякога дори абсурден свят, в който се води ...
Оптимистична теория за българския секс - Иво Сиромахов - книга

Оптимистична теория за българския секс

Иво Сиромахов

Сиела
Цена: 10.00 лв.
Тази книга е представена със сканирани страници!
Иво Сиромахов е сценарист в "Шоуто на Слави". Бил е автор на политически фелейтони във в. "24 часа", публикувал е статии в списанията Playboy, Hustler и MAX. В този сборник Сиромахов иронизира абсурдните съвети, безполезните предписания и десетките клишета, изписани по темата секс. "Оптимистична теория за българския секс" е четиво, предназначено за ценителите на добрия хумор и пародията. ...
Между апокалипсиса и ада : Кой уби Поли Пантев? - Бойко Беленски - книга

Между апокалипсиса и ада
Кой уби Поли Пантев?

Бойко Беленски

Сатори
Цена: 7.00 лв.
Това е достоверен роман, който показва срастването на мафията с държавата и дава отговор на въпроса: кой, защо и как уби Поли Пантев - една от емблематичните фигури в зенита на групировките и същевременно сътрудник на НСБОП. От повествованието ще научим как ръководството на митичните "Поразяващи мълнии" се опитва да контролира и пренасочи наркотрафика на колумбийските картели Меделин и Кали, за да си осигури финансови средства за влияние сред политици, парламентарист и бизнесмени. Напрегната фабула, психологизъм, изненадваща развръзка - нещо, което завладява и се чете на един дъх. Бойко Беленски (1952) е автор на десетки книги с ...
ВИС-2 - Георги Стоев - книга

ВИС-2

Георги Стоев

Световит
Под редакцията на Владо Даверов ... "Днес всички се надпреварват да казват истината за прехода, но в тази книга тя е неподправена и достоверна. Истината не винаги е лицеприятна. Историята трябва да се прочете докрай, ако искаме да вървим напред." Георги Стоев ...
ВИС - Георги Стоев - книга

ВИС

Георги Стоев

Световит
Под редакцията на Владо Даверов ... "Аз, Христо Калчев заимствах понятията "жътва" и "откриване на ловния сезон" от г-н Георги Стефанов Стоев против волята му. Съжалявам за неволната заемка. Тези понятия не са мои и няма да ги ползвам занапред, както и други такива от него. Всичко това написах доброволно." 15.08.2003, Христо Калчев ...
Пълен списък на купуваното от клиентите закупили тази книга
Стив Джобс - официална биография
5 търсения от други посетители:
Тестове по БЕЛ за матура - нови варианти - Ваня Чернева
Тестове по БЕЛ за матура -...
Ваня Чернева
Сборникът съдържа 10 теста по актуализирания вариант за държавен зрелостен изпит ...
Стив Джобс - официална биография - Уолтър Айзъксън
Стив Джобс - официална ...
Уолтър Айзъксън
Единствената официална биография, одобрена от създателя на Apple! ...
Транссърфинг на реалността: Форум на сънуващите - Вадим Зеланд
Транссърфинг на ...
Вадим Зеланд
Книга от поредицата "Транссърфинг на реалността" ...
Милениум: Мъжете, които мразеха жените - Стиг Ларшон
Милениум: Мъжете, които ...
Стиг Ларшон
"Милениум" е името на вестника, чийто съсобственик и отговорен редактор ...
От самоуважението до егоизма - Хорхе Букай
От самоуважението до ...
Хорхе Букай
Разговор между мен и теб ...
Тренировъчни и изпитни тестове по български език и литература за 7. клас - Външно оценяване - Весела Кръстева
Тренировъчни и изпитни ...
Весела Кръстева
Цялото учебно съдържание в: 420 тестови задачи, организирани в 9 теми ...
Нека ти разкажа - Хорхе Букай
Нека ти разкажа
Хорхе Букай
Историите, които ме научиха да живея ...
Не пуша вече! : Съветите на един бивш заклет пушач - Алън Кар
Не пуша вече! : Съветите ...
Алън Кар
Световният бестселър, който ще ви помогне да се откажете от цигарите - завинаги! ...
Монахът, който продаде своето ферари - Робин Шарма
Монахът, който продаде ...
Робин Шарма
Духовна притча за това как да осъществите мечтите си и да постигнете съдбата си. ...