|
|
|
|
|
| |
|
|
|
|
|
|
| Корица | | Мека | | Страници | | 238 | | Тегло | | 0.250 kg | | ISBN | | 9789544111380 |
|
|
| Описание: | | | | „9 милиметра” на разследващия топрепортер Слави Ангелов. Тя разкрива историята на българската мафия след 1990-а година. | |
| | | | Рейтинг: | Рейтинг: 9.58 / 142 гласа |
| | | |  За
да оцените книгата "9 милиметра", изберете цифрата отговаряща на
Вашата оценка по десетобалната система:

|
| |
| | | | | | | |  | | | | Книгата е страшна, аз я четох и много ми хареса. Заслужава си четенето взимай народе. |  |  | | | | Аз също гледах Слави Ангелов в шоуто на Слави, гледах и предаването по канал 1 за разследващите репортери и много се възхищавам на работата им. Когато прочета книгата, ще й дам оценка, но не се и съмнявам, че ще е много увлекателна и интересна |  |  | | | | ако съм изпратила правилно потвърждението за доставка,с най-голямо удоволствие ще си дам мнението.дано ми доставят по- скоро книгата. |  |  | | | | Гледах те в шоуто на Слави,хареса ми много тази книга и това което разказваше.Нямам тарпение тази книга да излезе на пазара |  |
| |
| | | | Закупилите тази книга, купуват и: | | | |
 |
 |
 |
Смъртта на големите босове Димитър Златков Ню Медиа Груп |
|
|
| Вижте един различен свят на пари, кръв, разврат, наркотици, гняв, гордост и отмъщение. С тази разлика, че героите от тази книга не са измислени, а напълно реални. Защо най-големите играчи в България днес не са между живите?
Кой наследи ... [ още ] |
|  |
 |
 |
 |
Войната ВИС - СИК Димитър Златков Ню Медиа Груп |
|
|
| "Войната ВИС-СИК" е втората книга на Димитър Златков, автор на феноменалния бестселър "Смъртта на големите босове". Неговите сензационни разследвания за българските мутри продължават... Златков е най-известният български криминален журналист и ... [ още ] |
|  |
 |
 |
 |
Войната на групировките Кристи Петрова Слънце |
|
|
| Войната на групировките в България изобилства от персонажи. Бивш премиер, мним милионер, покровител на контрабандни канали, цар на боклука, владелец на коли, комисионер и разпределител на митничарски рушвети – обединява ги стремежът да живеят в ... [ още ] |
|  |
 |
 |
 |
Оптимистична теория за българския секс Иво Сиромахов Сиела |
 |
|
| Иво Сиромахов е сценарист в "Шоуто на Слави". Бил е автор на политически фелейтони във в. "24 часа", публикувал е статии в списанията Playboy, Hustler и MAX.
В този сборник Сиромахов иронизира абсурдните съвети, ... [ още ] |
|  |
 |
 |
 |
ВИС-1 Георги Стоев Световит |
|
|
| Аз, Христо Калчев заимствах понятията "жътва" и "откриване на ловния сезон" от г-н Георги Стефанов Стоев против волята му.
Съжалявам за неволната заемка.
Тези понятия не са мои и няма да ги ползвам занапред, както и други такива от него.
... [ още ] |
|  | | [ Пълен списък на купуваното от клиентите закупили тази книга ] |
| |
| | |
|
|
| Ние сме най-голямата електронна книжарница в България, в момента предлагаме близо 30 000 заглавия книги и учебници и над 2 000 000 вносни книги, които не са налични в други български физически и електронни книжарници. Ако не намирате търсената от Вас книга в книжарница store.bg, пишете ни със заглавие, автор и издателство на книгата и ще направим всичко възможно да я открием. |
|

Раздели на store.bg: Книжарница - книги от България и Чужбина | Музика | Видео филми на DVD и Blu Ray | Батерии | Фотоапарати и фототехника | Пъзели
|
|
|
|