|
9 милиметраСлави Ангелов
* Доставката в София на тази книга е 2 лева
и отнема от 1 до 3 работни дни, за цена извън София щракнете тук. * Можете да платите книгата в брой при получаване.
|
Описание:
„9 милиметра” на разследващия топрепортер Слави Ангелов. Тя разкрива историята на българската мафия след 1990-а година.
Рейтинг:
Мнения на посетители:
Ваньо
Книгата е страшна, аз я четох и много ми хареса. Заслужава си четенето взимай народе.
Аника
Аз също гледах Слави Ангелов в шоуто на Слави, гледах и предаването по канал 1 за разследващите репортери и много се възхищавам на работата им. Когато прочета книгата, ще й дам оценка, но не се и съмнявам, че ще е много увлекателна и интересна
емилия петрова
ако съм изпратила правилно потвърждението за доставка,с най-голямо удоволствие ще си дам мнението.дано ми доставят по- скоро книгата.
Васил
Гледах те в шоуто на Слави,хареса ми много тази книга и това което разказваше.Нямам тарпение тази книга да излезе на пазара
Закупилите тази книга, купуват и:
Войната на групировкитеКристи Петрова Слънце Цена: 15.00 лв.
| |||||
Оптимистична теория за българския сексИво Сиромахов Сиела Иво Сиромахов е сценарист в "Шоуто на Слави". Бил е автор на политически фелейтони във в. "24 часа", публикувал е статии в списанията Playboy, Hustler и MAX. В този сборник Сиромахов иронизира абсурдните съвети, безполезните предписания и десетките клишета, изписани по темата секс. "Оптимистична теория за българския секс" е четиво, предназначено за ценителите на добрия хумор и пародията. ... | |||||
Между апокалипсиса и ада | |||||
ВИС-2Георги Стоев Световит Цена: 7.00 лв.
| |||||
ВИСГеорги Стоев Световит Цена: 7.00 лв.
| |||||
| Пълен списък на купуваното от клиентите закупили тази книга |